Geavanceerd zoeken
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Wij beloven je

  • Order 100% gegarandeerd Goedkope en concurrerende prijzen
  • Veilige en beveiligde transactie
  • Geldige en authentieke tickets
  • Bezorging op tijd en aan elk adres
  • Ervaren en professionele klantenservice
Meer informatie
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Nu tickets voor Coupe de France kopen!

Tickets voor Coupe de France 2019/20 zijn beschkbaar!

Welkom bij Football Ticket Net, je ultieme bron voor alle voetbaltickets voor Coupe de France, waaronder premium en goedkope plaatsen voor alle Coupe de France-wedstrijden.

Beleef de unieke sfeer bij Coupe de France-wedstrijden, veilig in de wetenschap dat je tickets voor Coupe de France hebt bemachtigd tegen de voordeligste prijs en met de beste service die beschikbaar is.

Voeg je bij de supporters van Coupe de France, de plaatselijke supporters die elke wedstrijd van Coupe de France volgen, de internationale supporters waarvan sommigen voor het eerst een live wedstrijd van Coupe de France meemaken en alle andere voetbalfans over de hele wereld die Football Ticket Net al verkiezen als de meest betrouwbare en waardevolle site om online voetbaltickets voor Coupe de France te kopen.

Wacht dus niet langer: selecteer de wedstrijd van Coupe de France die je wilt bijwonen en boek je tickets voor Coupe de France via een veilige en beveiligde online transactie.

Je kunt nu de dagen gaan aftellen tot de fantastische belevenis van een live Coupe de France-wedstrijd.
Wij wensen je een onvergetelijke tijd toe en hopen je binnenkort weer van dienst te zijn voor meer Coupe de France-tickets.

Helaas zijn er momenteel geen tickets voor beschikbaar. Geen tickets voor beschkbaar!

Meld je hieronder aan om waarschuwingen voor Coupe de France-tickets te ontvangen, zodat je als eerste weet wanneer Coupe de France-tickets beschikbaar zijn.

  • Je ontvangt een e-mail zodra tickets voor Coupe de France beschikbaar zijn.
  • Bedankt voor het kiezen van Football Ticket Net.

Overzicht van Coupe de France

Opgericht: 1917 Huidige titelhouder: Stade Rennais (2019 champion, won the cup after a penalty shoot-out following a 2–2 draw against Paris Saint-Germain)
Aantal teams: 8,506
Meeste voetbaltitels gewonnen: Paris Saint-Germain (12). Topscorer: -
Meest gespeeld in totaal: -

Trivia over Coupe de France:
1
The Cup was stolen once, in 1979, after the first victory in Nantes, but it is quickly found.
2
The President of France traditionally awards the trophy to the winning captain.
3
The final has been held at the Stade de France in Saint-Denis since 1998. Previously, the final was usually held at the Parc des Princes in Paris or the Yves-du-Manoir Olympic Stadium in Colombes.

Informatie over voetbaltickets voor Coupe de France

Bij Football Ticket Net vind je tickets voor alle thuis- en uitwedstrijden van Coupe de France voor 2019/20. Je kunt hierboven de wedstrijden van Coupe de France bekijken om de tickets voor Coupe de France te vinden die je zoekt. Wacht dus geen moment langer en koop nu meteen je tickets voor Coupe de France via ons beveiligde en veilige systeem. Zo ben je ervan verzekerd dat je een van de wedstrijden van Coupe de France kunt bijwonen.


*Alle tickets voor Coupe de France zijn 100% gegarandeerd.
*Let op: De datums en tijden voor de Coupe de France-wedstrijden kunnen worden gewijzigd.

 

Football Ticket Net biedt de meest populaire tickets voor Coupe de France:Football Ticket Net is niet verbonden of gelieerd met Coupe de France of een andere officiële organisatie.


Wij beloven je

Sluiten X
 
Volledige ordergarantie

Football Ticket Net geeft je een volledige garantie op je order: je ontvangt de tickets die je hebt besteld (precies, vergelijkbaar of beter). Let op dat niet alle sites je tickets of je categorie garanderen. Als een wedstrijd wordt afgelast en niet opnieuw wordt ingepland om te worden gespeeld, ontvang je een terugbetaling.

 
Altijd voordelige en concurrerende prijzen

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op haar prijzen: we streven ernaar om onze tickets zo goedkoop mogelijk te maken, of ten minste concurrerend en redelijk geprijsd voor elke wedstrijd. Wij kunnen met trots melden dat de markt zich naar onze prijzen richt. Dit hebben we onder meer te danken aan onze overheersende positie als het grootste bedrijf in Europa. Onze concurrenten en andere websites gebruiken onze prijzen en categorieën als model voor zichzelf. Andere sites bieden tickets in eerste instantie vaak voor een lage prijs, maar let vooral ook op de uiteindelijke prijzen.

 
Beveiligde en veilige transacties

Je privacy is bij Football Ticket Net 100% gegarandeerd: we nemen je privacy zeer serieus. Je kunt ervan op aan dat je transactie en persoonsgegevens veilig en beveiligd worden bewaard met onze SSL 256-bits encryptie, de best beveiligde, meest betrouwbare en snelste online betaalmethode.

 
Altijd geldige, authentieke tickets

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je tickets: de tickets die wij bezorgen zijn geldig en authentiek. We werken alleen met officiële en betrouwbare leveranciers, die we gedurende de afgelopen jaren met veel zorg hebben geselecteerd.

 
Altijd op tijd bezorgd aan elk adres

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je bezorging: je ontvangt je tickets op tijd voor de wedstrijd. Tickets kunnen worden bezorgd bij een hotel of aan een kantoor- of woonadres. We gebruiken uitsluitend erkende, kwalitatief hoogwaardige en bewezen koeriersbedrijven.

 
Ervaren team voor klantenservice

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op de kwaliteit van zijn medewerkers en service: we hebben ons enorm ingespannen om een ervaren, professioneel team voor klantenservice op te bouwen dat helemaal klaar staat voor jou. Wij garanderen de beste professionele service in de markt.

Volg ons


Aanmelden voor ticket-waarschuwingen en aanbiedingen van Football Ticket Net

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net