Geavanceerd zoeken
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Wij beloven je

  • Order 100% gegarandeerd Goedkope en concurrerende prijzen
  • Veilige en beveiligde transactie
  • Geldige en authentieke tickets
  • Bezorging op tijd en aan elk adres
  • Ervaren en professionele klantenservice
Meer informatie
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Information About Stadium Tours

Information About Stadium Tours

Elke voetbalsupporter moet ten minste één keer in zijn of haar leven een live wedstrijd van zijn/haar favoriete team hebben bijgewoond.


Maar een live voetbalwedstrijd vertelt niet het hele verhaal. Een ander belangrijk onderdeel dat een 'Must' is voor elke supporter, is een bezoek aan het stadion wanneer er geen wedstrijd wordt gespeeld. Bekijk het geweldige complex en zie waar alles begint, bezoek de kleedkamers waar je favoriete spelers zich klaarmaken voor de wedstrijd en volg de spelers in hun voetstappen wanneer je door de tunnel het veld op loopt. 

Bezoek het museum van je favoriete team, waar je getuige bent van de rijke geschiedenis van de club. Bekijk foto's en video van alle legendarische momenten en bekijk de bekers en onderscheidingen die ze hebben gewonnen van dichtbij.
Grijp je kans en koop nu een ticket voor een stadiontour en het museum van je favoriete team.
Football Ticket Net wenst je een onvergetelijke stadiontour toe.

Stadiontour kiezen

Anfield stadiontour-tickets
Anfield-tickets voor stadiontour en museum! Elke supporter van Liverpool ter wereld moet ten minste één keer in zijn of haar leven Liverpool live in actie hebben gezien. Maar een live voetbalwedstrijd vertelt niet het hele verhaal. Een ander belangrijk onderdeel dat een 'Must' is voor elke supporter van Liverpool, is een stadiontour in $$VENUENAME$$ wanneer er geen wedstrijd wordt gespeeld. Met Football Ticket Net kan dat. Bekijk het geweldige Anfield-complex in een kleine groep en bezoek de kleedkamer van Liverpool waar je favoriete spelers zich klaarmaken voor de wedstrijd. Het is een belevenis die je nooit zult vergeten.  ..
Camp Nou stadiontour-tickets
Camp Nou-tickets voor stadiontour en museum! Elke supporter van FC Barcelona ter wereld moet ten minste één keer in zijn of haar leven FC Barcelona live in actie hebben gezien. Maar een live voetbalwedstrijd vertelt niet het hele verhaal. Een ander belangrijk onderdeel dat een 'Must' is voor elke supporter van FC Barcelona, is een stadiontour in $$VENUENAME$$ wanneer er geen wedstrijd wordt gespeeld. Met Football Ticket Net kan dat. Bekijk het geweldige Camp Nou-complex in een kleine groep en bezoek de kleedkamer van FC Barcelona waar je favoriete spelers zich klaarmaken voor de wedstrijd. Het is een belevenis die je nooit zult vergeten.&nbs ..
Emirates Stadium stadiontour-tickets
Emirates Stadium-tickets voor stadiontour en museum! Elke supporter van Arsenal ter wereld moet ten minste één keer in zijn of haar leven Arsenal live in actie hebben gezien. Maar een live voetbalwedstrijd vertelt niet het hele verhaal. Een ander belangrijk onderdeel dat een 'Must' is voor elke supporter van Arsenal, is een stadiontour in $$VENUENAME$$ wanneer er geen wedstrijd wordt gespeeld. Met Football Ticket Net kan dat. Bekijk het geweldige Emirates Stadium-complex in een kleine groep en bezoek de kleedkamer van Arsenal waar je favoriete spelers zich klaarmaken voor de wedstrijd. Het is een belevenis die je nooit zult vergeten.  ..
Etihad Stadium stadiontour-tickets
Etihad Stadium-tickets voor stadiontour en museum! Elke supporter van Manchester City ter wereld moet ten minste één keer in zijn of haar leven Manchester City live in actie hebben gezien. Maar een live voetbalwedstrijd vertelt niet het hele verhaal. Een ander belangrijk onderdeel dat een 'Must' is voor elke supporter van Manchester City, is een stadiontour in $$VENUENAME$$ wanneer er geen wedstrijd wordt gespeeld. Met Football Ticket Net kan dat. Bekijk het geweldige Etihad Stadium-complex in een kleine groep en bezoek de kleedkamer van Manchester City waar je favoriete spelers zich klaarmaken voor de wedstrijd. Het is een belevenis die je ..
Old Trafford stadiontour-tickets
Old Trafford-tickets voor stadiontour en museum! Elke supporter van Manchester United ter wereld moet ten minste één keer in zijn of haar leven Manchester United live in actie hebben gezien. Maar een live voetbalwedstrijd vertelt niet het hele verhaal. Een ander belangrijk onderdeel dat een 'Must' is voor elke supporter van Manchester United, is een stadiontour in $$VENUENAME$$ wanneer er geen wedstrijd wordt gespeeld. Met Football Ticket Net kan dat. Bekijk het geweldige Old Trafford-complex in een kleine groep en bezoek de kleedkamer van Manchester United waar je favoriete spelers zich klaarmaken voor de wedstrijd. Het is een belevenis die ..
Santiago Bernabeu stadiontour-tickets
Santiago Bernabeu-tickets voor stadiontour en museum! Elke supporter van Real Madrid ter wereld moet ten minste één keer in zijn of haar leven Real Madrid live in actie hebben gezien. Maar een live voetbalwedstrijd vertelt niet het hele verhaal. Een ander belangrijk onderdeel dat een 'Must' is voor elke supporter van Real Madrid, is een stadiontour in $$VENUENAME$$ wanneer er geen wedstrijd wordt gespeeld. Met Football Ticket Net kan dat. Bekijk het geweldige Santiago Bernabeu-complex in een kleine groep en bezoek de kleedkamer van Real Madrid waar je favoriete spelers zich klaarmaken voor de wedstrijd. Het is een belevenis die je nooit zult ..
Stamford Bridge stadiontour-tickets
Stamford Bridge-tickets voor stadiontour en museum! Elke supporter van Chelsea ter wereld moet ten minste één keer in zijn of haar leven Chelsea live in actie hebben gezien. Maar een live voetbalwedstrijd vertelt niet het hele verhaal. Een ander belangrijk onderdeel dat een 'Must' is voor elke supporter van Chelsea, is een stadiontour in $$VENUENAME$$ wanneer er geen wedstrijd wordt gespeeld. Met Football Ticket Net kan dat. Bekijk het geweldige Stamford Bridge-complex in een kleine groep en bezoek de kleedkamer van Chelsea waar je favoriete spelers zich klaarmaken voor de wedstrijd. Het is een belevenis die je nooit zult vergeten.  ..
Wanda Metropolitano stadiontour-tickets
Wanda Metropolitano-tickets voor stadiontour en museum! Elke supporter van Atletico Madrid ter wereld moet ten minste één keer in zijn of haar leven Atletico Madrid live in actie hebben gezien. Maar een live voetbalwedstrijd vertelt niet het hele verhaal. Een ander belangrijk onderdeel dat een 'Must' is voor elke supporter van Atletico Madrid, is een stadiontour in $$VENUENAME$$ wanneer er geen wedstrijd wordt gespeeld. Met Football Ticket Net kan dat. Bekijk het geweldige Wanda Metropolitano-complex in een kleine groep en bezoek de kleedkamer van Atletico Madrid waar je favoriete spelers zich klaarmaken voor de wedstrijd. Het is een beleven ..

Wij beloven je

Sluiten X
 
Volledige ordergarantie

Football Ticket Net geeft je een volledige garantie op je order: je ontvangt de tickets die je hebt besteld (precies, vergelijkbaar of beter). Let op dat niet alle sites je tickets of je categorie garanderen. Als een wedstrijd wordt afgelast en niet opnieuw wordt ingepland om te worden gespeeld, ontvang je een terugbetaling.

 
Altijd voordelige en concurrerende prijzen

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op haar prijzen: we streven ernaar om onze tickets zo goedkoop mogelijk te maken, of ten minste concurrerend en redelijk geprijsd voor elke wedstrijd. Wij kunnen met trots melden dat de markt zich naar onze prijzen richt. Dit hebben we onder meer te danken aan onze overheersende positie als het grootste bedrijf in Europa. Onze concurrenten en andere websites gebruiken onze prijzen en categorieën als model voor zichzelf. Andere sites bieden tickets in eerste instantie vaak voor een lage prijs, maar let vooral ook op de uiteindelijke prijzen.

 
Beveiligde en veilige transacties

Je privacy is bij Football Ticket Net 100% gegarandeerd: we nemen je privacy zeer serieus. Je kunt ervan op aan dat je transactie en persoonsgegevens veilig en beveiligd worden bewaard met onze SSL 256-bits encryptie, de best beveiligde, meest betrouwbare en snelste online betaalmethode.

 
Altijd geldige, authentieke tickets

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je tickets: de tickets die wij bezorgen zijn geldig en authentiek. We werken alleen met officiële en betrouwbare leveranciers, die we gedurende de afgelopen jaren met veel zorg hebben geselecteerd.

 
Altijd op tijd bezorgd aan elk adres

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je bezorging: je ontvangt je tickets op tijd voor de wedstrijd. Tickets kunnen worden bezorgd bij een hotel of aan een kantoor- of woonadres. We gebruiken uitsluitend erkende, kwalitatief hoogwaardige en bewezen koeriersbedrijven.

 
Ervaren team voor klantenservice

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op de kwaliteit van zijn medewerkers en service: we hebben ons enorm ingespannen om een ervaren, professioneel team voor klantenservice op te bouwen dat helemaal klaar staat voor jou. Wij garanderen de beste professionele service in de markt.

Volg ons


Aanmelden voor ticket-waarschuwingen en aanbiedingen van Football Ticket Net

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net