Geavanceerd zoeken
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Wij beloven je

  • Order 100% gegarandeerd Goedkope en concurrerende prijzen
  • Veilige en beveiligde transactie
  • Geldige en authentieke tickets
  • Bezorging op tijd en aan elk adres
  • Ervaren en professionele klantenservice
Meer informatie
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Santiago Bernabeu stadiontours

Santiago Bernabeu stadiontours

Santiago Bernabeu-tickets voor stadiontour en museum!

Elke supporter van Real Madrid ter wereld moet ten minste één keer in zijn of haar leven Real Madrid live in actie hebben gezien.

Maar een live voetbalwedstrijd vertelt niet het hele verhaal. Een ander belangrijk onderdeel dat een 'Must' is voor elke supporter van Real Madrid, is een stadiontour in $$VENUENAME$$ wanneer er geen wedstrijd wordt gespeeld. Met Football Ticket Net kan dat.

Bekijk het geweldige Santiago Bernabeu-complex in een kleine groep en bezoek de kleedkamer van Real Madrid waar je favoriete spelers zich klaarmaken voor de wedstrijd. Het is een belevenis die je nooit zult vergeten. 

Volg de spelers van Real Madrid in hun voetstappen als je door de tunnel het veld op loopt en bezoek het Real Madrid-museum, waar je getuige bent van de rijke geschiedenis van de club.

Bekijk foto's en video's van alle grote, legendarische momenten en bekijk de bekers en onderscheidingen die Real Madrid heeft gewonnen van dichtbij. Een onvergetelijke ervaring!

Grijp je kans en koop nu een ticket voor een stadiontour in Santiago Bernabeu en het museum, en ontdek de hele geschiedenis van Real Madrid.

Santiago Bernabeu stadiontour-tickets

Categorie Aantal Prijs
Standaardticket €38.00
: *De tijden van de tour kunnen worden gewijzigd.
Wil je een wedstrijd bijwonen? Kopen Real Madrid Tickets!

Wij beloven je

Sluiten X
 
Volledige ordergarantie

Football Ticket Net geeft je een volledige garantie op je order: je ontvangt de tickets die je hebt besteld (precies, vergelijkbaar of beter). Let op dat niet alle sites je tickets of je categorie garanderen. Als een wedstrijd wordt afgelast en niet opnieuw wordt ingepland om te worden gespeeld, ontvang je een terugbetaling.

 
Altijd voordelige en concurrerende prijzen

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op haar prijzen: we streven ernaar om onze tickets zo goedkoop mogelijk te maken, of ten minste concurrerend en redelijk geprijsd voor elke wedstrijd. Wij kunnen met trots melden dat de markt zich naar onze prijzen richt. Dit hebben we onder meer te danken aan onze overheersende positie als het grootste bedrijf in Europa. Onze concurrenten en andere websites gebruiken onze prijzen en categorieën als model voor zichzelf. Andere sites bieden tickets in eerste instantie vaak voor een lage prijs, maar let vooral ook op de uiteindelijke prijzen.

 
Beveiligde en veilige transacties

Je privacy is bij Football Ticket Net 100% gegarandeerd: we nemen je privacy zeer serieus. Je kunt ervan op aan dat je transactie en persoonsgegevens veilig en beveiligd worden bewaard met onze SSL 256-bits encryptie, de best beveiligde, meest betrouwbare en snelste online betaalmethode.

 
Altijd geldige, authentieke tickets

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je tickets: de tickets die wij bezorgen zijn geldig en authentiek. We werken alleen met officiële en betrouwbare leveranciers, die we gedurende de afgelopen jaren met veel zorg hebben geselecteerd.

 
Altijd op tijd bezorgd aan elk adres

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je bezorging: je ontvangt je tickets op tijd voor de wedstrijd. Tickets kunnen worden bezorgd bij een hotel of aan een kantoor- of woonadres. We gebruiken uitsluitend erkende, kwalitatief hoogwaardige en bewezen koeriersbedrijven.

 
Ervaren team voor klantenservice

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op de kwaliteit van zijn medewerkers en service: we hebben ons enorm ingespannen om een ervaren, professioneel team voor klantenservice op te bouwen dat helemaal klaar staat voor jou. Wij garanderen de beste professionele service in de markt.

Volg ons


Aanmelden voor ticket-waarschuwingen en aanbiedingen van Football Ticket Net

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net