Geavanceerd zoeken
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Wij beloven je

  • Order 100% gegarandeerd Goedkope en concurrerende prijzen
  • Veilige en beveiligde transactie
  • Geldige en authentieke tickets
  • Bezorging op tijd en aan elk adres
  • Ervaren en professionele klantenservice
Meer informatie
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

About Us

Over Football Ticket Net

 

Welkom bij Football Ticket Net.

 

Football Ticket Net werd opgericht in 2007 om in te springen op de hoge vraag naar voetbaltickets en de groeiende markt voor secondaire ticketverkoop.

Football Ticket Net is een particulier en onafhankelijk bedrijf dat ticketmakelaars (ticket brokers), vertegenwoordigers, verkopers en supporters wereldwijd met elkaar verbindt om voetbaltickets te verkopen of te kopen voor uitverkochte of moeilijke te verkrijgen voetbalwedstrijden.

Voetbalsupporters over de wereld hebben altijd behoefte aan tickets. Ze eisen een betrouwbare bron waar ze online voetbaltickets voor hun favoriete team kunnen kopen. Dit was het gevolg van de slechte ervaringen met andere secondaire ticketverkopers die hen steeds weer in de steek lieten.

Wij weten dat het voor voetbalsupporters het belangrijkst is dat ze hun tickets in een veilig en beveiligd online systeem kunnen kopen en daarbij op de beste service kunnen rekenen, vanaf de koop van de tickets tot het einde van de wedstrijd.


Football Ticket Net garandeert de beste service die verkrijgbaar is!

 

Na jaren in deze sector te hebben gewerkt, is het duidelijk dat er tal van bronnen beschikbaar zijn waar online voetbaltickets kunnen worden gekocht, maar dat geen van deze zo veel waarde hecht aan klantenservice als Football Ticket Net. Wij trainen onze medewerkers zelf en beschikken over een uiterst bekwaam en professioneel team, dat ervoor instaat dat elke klant de best mogelijke service krijgt en van een onvergetelijke ervaring geniet. Bij ons is elke klant koning en we streven ernaar iedereen de zekerheid te geven dat alles perfect is geregeld.

 

Football Ticket Net kan je de beste en moeilijkst te vinden voetbaltickets bezorgen tegen de beste prijzen.

Football Ticket Net geeft 100% garantie voor je tickets.

Football Ticket Net garandeert de beste service in de markt.

Football Ticket Net garandeert je tevredenheid.

Football Ticket Net wenst je een geweldige en onvergetelijke tijd!

 

 


Wij beloven je

Sluiten X
 
Volledige ordergarantie

Football Ticket Net geeft je een volledige garantie op je order: je ontvangt de tickets die je hebt besteld (precies, vergelijkbaar of beter). Let op dat niet alle sites je tickets of je categorie garanderen. Als een wedstrijd wordt afgelast en niet opnieuw wordt ingepland om te worden gespeeld, ontvang je een terugbetaling.

 
Altijd voordelige en concurrerende prijzen

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op haar prijzen: we streven ernaar om onze tickets zo goedkoop mogelijk te maken, of ten minste concurrerend en redelijk geprijsd voor elke wedstrijd. Wij kunnen met trots melden dat de markt zich naar onze prijzen richt. Dit hebben we onder meer te danken aan onze overheersende positie als het grootste bedrijf in Europa. Onze concurrenten en andere websites gebruiken onze prijzen en categorieën als model voor zichzelf. Andere sites bieden tickets in eerste instantie vaak voor een lage prijs, maar let vooral ook op de uiteindelijke prijzen.

 
Beveiligde en veilige transacties

Je privacy is bij Football Ticket Net 100% gegarandeerd: we nemen je privacy zeer serieus. Je kunt ervan op aan dat je transactie en persoonsgegevens veilig en beveiligd worden bewaard met onze SSL 256-bits encryptie, de best beveiligde, meest betrouwbare en snelste online betaalmethode.

 
Altijd geldige, authentieke tickets

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je tickets: de tickets die wij bezorgen zijn geldig en authentiek. We werken alleen met officiële en betrouwbare leveranciers, die we gedurende de afgelopen jaren met veel zorg hebben geselecteerd.

 
Altijd op tijd bezorgd aan elk adres

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je bezorging: je ontvangt je tickets op tijd voor de wedstrijd. Tickets kunnen worden bezorgd bij een hotel of aan een kantoor- of woonadres. We gebruiken uitsluitend erkende, kwalitatief hoogwaardige en bewezen koeriersbedrijven.

 
Ervaren team voor klantenservice

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op de kwaliteit van zijn medewerkers en service: we hebben ons enorm ingespannen om een ervaren, professioneel team voor klantenservice op te bouwen dat helemaal klaar staat voor jou. Wij garanderen de beste professionele service in de markt.

Volg ons


Aanmelden voor ticket-waarschuwingen en aanbiedingen van Football Ticket Net

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net