Terug

Filteren

Toernooien

Datum evenement

-

Land

Thuis / Uit

Plaats

Opgericht 0

OUR ADVANTAGES

Order Guarantee
Valid & Authentic Tickets
Delivery in time
Cheap & Competitive
Secure & Safe Transaction
Customer care team

Nu tickets voor Wales kopen!

Tickets voor Wales 2021/22 zijn verkrijgbaar!

Welkom bij Football Ticket Net, je ultieme bron voor alle voetbaltickets van Wales, waaronder premium- of juist goedkope tickets voor de beste plaatsen bij alle thuis- en uitwedstrijden van Wales.


Beleef de unieke sfeer bij Wales-wedstrijden, veilig in de wetenschap dat je tickets voor Wales hebt bemachtigd tegen de voordeligste prijs en met beste service en zitplaatsen die er te krijgen zijn.

Voeg je bij de supporters van Wales, de plaatselijke supporters die elke wedstrijd van Wales volgen, de internatinoale sypporters waarvan sommigen voor het eerst een live wedstrijd van Wales meemaken en alle andere voetbalfans over de hele wereld die Football Ticket Net al verkiezen als de meest betrouwbare en waardevolle site om voetbaltickets voor Wales te kopen en van de geweldige zitplaatsen in het stadion te genieten.


Wacht dus niet langer: selecteer de wedstrijd van Wales die je wilt bijwonen en boek je Wales-tickets via een veilige en beveiligde transactie. Je kunt nu de dagen gaan aftellen tot de fantastische belevenis van een voetbalwedstrijd van Wales.

We wensen je een onvergetelijke tijd toe en hopen je binnenkort weer van dienst te zijn voor Wales-tickets met geweldige zitplaatsen.

Informatie over voetbaltickets voor Wales

Football Ticket Net biedt tickets voor alle thuis- en uitwedstrijden van Wales voor 2021/22. Hierboven kun je alle wedstrijden van Wales bekijken om de tickets voor Wales te vinden die je zoekt. Wacht dus niet langer en koop nu je tickets voor Wales via ons veilige en beveiligde systeem. Zo ben je ervan verzekerd dat je een van de wedstrijden van Wales kunt bijwonen.


*Alle tickets voor Wales zijn 100% gegarandeerd!
*Let op: De datums en tijden voor wedstrijden van Wales kunnen veranderen!

 

Football Ticket Net biedt de meest populaire tickets voor Wales:
Poland vs Wales - 03/06/22
Wales vs Netherlands - 06/06/22
Wales vs Netherlands - 06/06/22
Wales vs Belgium - 10/06/22
Netherlands vs Wales - 13/06/22
Belgium vs Wales - 22/09/22
Wales vs Poland - 25/09/22

Football Ticket Net biedt tickets voor Wales 2021/22 voor de volgende toernooien:
Nations League

Football Ticket Net is niet verbonden of gelieerd met Wales of andere officiële organisaties zoals de Nations League.