OUR ADVANTAGES

Order Guarantee
Valid & Authentic Tickets
Delivery in time
Cheap & Competitive
Secure & Safe Transaction
Customer care team

Helaas zijn er momenteel geen tickets voor Coupe de France beschikbaar.

Welkom bij Football Ticket Net, je ultieme bron voor alle voetbaltickets voor Coupe de France, waaronder premium en goedkope plaatsen voor alle Coupe de France-wedstrijden.

Beleef de unieke sfeer bij Coupe de France-wedstrijden, veilig in de wetenschap dat je tickets voor Coupe de France hebt bemachtigd tegen de voordeligste prijs en met de beste service die beschikbaar is.

Voeg je bij de supporters van Coupe de France, de plaatselijke supporters die elke wedstrijd van Coupe de France volgen, de internationale supporters waarvan sommigen voor het eerst een live wedstrijd van Coupe de France meemaken en alle andere voetbalfans over de hele wereld die Football Ticket Net al verkiezen als de meest betrouwbare en waardevolle site om online voetbaltickets voor Coupe de France te kopen.

Wacht dus niet langer: selecteer de wedstrijd van Coupe de France die je wilt bijwonen en boek je tickets voor Coupe de France via een veilige en beveiligde online transactie.

Je kunt nu de dagen gaan aftellen tot de fantastische belevenis van een live Coupe de France-wedstrijd.
Wij wensen je een onvergetelijke tijd toe en hopen je binnenkort weer van dienst te zijn voor meer Coupe de France-tickets.

Overzicht van Coupe de France

Overzicht van Coupe de France

  • established: 1917
  • number of teams: 8,506
  • most titles: Paris Saint-Germain (12).
  • most appearances: -
  • current holder: Stade Rennais (2019 champion, won the cup after a penalty shoot-out following a 2–2 draw against Paris Saint-Germain)
  • all time scorer: -

Trivia over Coupe de France:

  • 1: The Cup was stolen once, in 1979, after the first victory in Nantes, but it is quickly found.
  • 2: The President of France traditionally awards the trophy to the winning captain.
  • 3: The final has been held at the Stade de France in Saint-Denis since 1998. Previously, the final was usually held at the Parc des Princes in Paris or the Yves-du-Manoir Olympic Stadium in Colombes.

Informatie over voetbaltickets voor Coupe de France

Bij Football Ticket Net vind je tickets voor alle thuis- en uitwedstrijden van Coupe de France voor 2021/22. Je kunt hierboven de wedstrijden van Coupe de France bekijken om de tickets voor Coupe de France te vinden die je zoekt. Wacht dus geen moment langer en koop nu meteen je tickets voor Coupe de France via ons beveiligde en veilige systeem. Zo ben je ervan verzekerd dat je een van de wedstrijden van Coupe de France kunt bijwonen.


*Alle tickets voor Coupe de France zijn 100% gegarandeerd.
*Let op: De datums en tijden voor de Coupe de France-wedstrijden kunnen worden gewijzigd.

 

Football Ticket Net biedt de meest populaire tickets voor Coupe de France:
Coupe de France

Football Ticket Net is niet verbonden of gelieerd met Coupe de France of een andere officiële organisatie.