• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

RCD Espanyol vs Almeria Tickets

Informatie over voetbaltickets voor RCD Espanyol vs Almeria

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor RCD Espanyol vs Almeria koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een marktplaats die gespecialiseerd is in uitverkocht en moeilijk voetbaltickets kopen. Football Ticket Net is niet aangesloten, werkt niet mee en niet op welke manier dan ook gelieerd zijn aan een officiële organisator, team, locatie of kassa. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van RCD Espanyol

VS

RCD Espanyol vs Real Zaragoza

La Liga Hypermotion Estadi Cornella-El Prat, Barcelona, Spain
Barcelona, Spain
08/12/23 Fri 21:00

VS

FC Andorra vs RCD Espanyol

La Liga Hypermotion Prada de Moles, Andorra la Vella, Andorra
Andorra la Vella, Andorra
16/12/23 Sat 16:15

VS

RCD Espanyol vs Burgos CF

La Liga Hypermotion Estadi Cornella-El Prat, Barcelona, Spain
Barcelona, Spain
19/12/23 Tue 21:30

VS

Racing Ferrol vs RCD Espanyol

La Liga Hypermotion Estadio Municipal da Malata, Ferrol, Spain
Ferrol, Spain
14/01/2024 Sun. TBA

VS

RCD Espanyol vs Villarreal B

La Liga Hypermotion Estadi Cornella-El Prat, Barcelona, Spain
Barcelona, Spain
21/01/2024 Sun. TBA

Alle RCD Espanyol-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Almeria

VS

UD Barbastro vs Almeria

Copa del Rey Estadio Municipal de Deportes, Aragon, Spain
Aragon, Spain
06/12/23 Wed 12:00

VS

Atletico Madrid vs Almeria

Spanish La Liga Wanda Metropolitano, Madrid, Spain
Madrid, Spain
10/12/23 Sun 14:00

VS

Almeria vs RCD Mallorca

Spanish La Liga Estadio de los Juegos Mediterraneos, Almeria, Spain
Almeria, Spain
17/12/23 Sun 14:00

VS

FC Barcelona vs Almeria

Spanish La Liga Estadi Olimpic Lluis Companys, Barcelona, Spain
Barcelona, Spain
20/12/23 Wed 19:00

VS

CA Osasuna vs Almeria

Spanish La Liga Estadio El Sadar, Pamplona, Spain
Pamplona, Spain
04/01/24 Thu 17:00

Alle Almeria-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail