• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

Rayo Vallecano vs Atletico Madrid

Helaas zijn er momenteel geen tickets voor Rayo Vallecano vs Atletico Madrid beschikbaar.

Meld je hieronder aan om waarschuwingen voor %VAR%-tickets te ontvangen, zodat je als eerste weet wanneer %VAR%-tickets beschikbaar zijn.

 • Je ontvangt een e-mail zodra tickets voor Rayo Vallecano vs Atletico Madrid beschikbaar zijn.
 • Bedankt voor het kiezen van Football Ticket Net.

Informatie over voetbaltickets voor Rayo Vallecano vs Atletico Madrid

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Rayo Vallecano vs Atletico Madrid koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een secundaire ticketmakelaar (ticket broker), gespecialiseerd in uitverkochte en moeilijk te krijgen voetbaltickets. Football Ticket Net is niet verbonden aan, werkt niet met en is op geen enkele andere wijze gelieerd met een officiële organisator, team, stadion of boekingskantoor. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Rayo Vallecano

VS

Rayo Vallecano vs RCD Mallorca

Spanish La Liga Campo de Futbol de Vallecas, Madrid, Spain
27/08/22 Sat 19:30

VS

CA Osasuna vs Rayo Vallecano

Spanish La Liga Estadio El Sadar, Pamplona, Spain
04/09/22 Sun 14:00

VS

Rayo Vallecano vs Valencia CF

Spanish La Liga Campo de Futbol de Vallecas, Madrid, Spain
10/09/22 Sat 14:00

VS

Athletic Bilbao vs Rayo Vallecano

Spanish La Liga San Mames Stadium, Bilbao, Spain
18/09/22 Sun 18:00

VS

Rayo Vallecano vs Elche

Spanish La Liga Campo de Futbol de Vallecas, Madrid, Spain
02/10/22 Sun 18:00

Alle Rayo Vallecano-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Atletico Madrid

VS

Atletico Madrid vs Villarreal CF

Spanish La Liga Wanda Metropolitano, Madrid, Spain
21/08/22 Sun 19:30

VS

Valencia CF vs Atletico Madrid

Spanish La Liga Mestalla, Valencia, Spain
29/08/22 Mon 22:00

VS

Real Sociedad vs Atletico Madrid

Spanish La Liga Anoeta Stadium, San Sebastian, Spain
03/09/22 Sat 18:30

VS

Atletico Madrid vs Celta Vigo

Spanish La Liga Wanda Metropolitano, Madrid, Spain
11/09/22 Sun 18:30

VS

Atletico Madrid vs Real Madrid

Spanish La Liga Wanda Metropolitano, Madrid, Spain
18/09/22 Sun 18:00

Alle Atletico Madrid-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail