• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

Celta Vigo vs Real Madrid Tickets

Informatie over voetbaltickets voor Celta Vigo vs Real Madrid

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Celta Vigo vs Real Madrid koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een secundaire ticketmakelaar (ticket broker), gespecialiseerd in uitverkochte en moeilijk te krijgen voetbaltickets. Football Ticket Net is niet verbonden aan, werkt niet met en is op geen enkele andere wijze gelieerd met een officiële organisator, team, stadion of boekingskantoor. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Celta Vigo

VS

Celta Vigo vs Real Betis

Spanish La Liga Balaidos, Vigo, Spain
Vigo, Spain
02/10/22 Sun 16:15

VS

FC Barcelona vs Celta Vigo

Spanish La Liga Camp Nou, Barcelona, Spain
Barcelona, Spain
09/10/22 Sun 21:00

VS

Celta Vigo vs Real Sociedad

Spanish La Liga Balaidos, Vigo, Spain
Vigo, Spain
16/10/22 Sun 18:00

VS

Real Valladolid vs Celta Vigo

Spanish La Liga Estadio Nuevo Jose Zorrilla, Valladolid, Spain
Valladolid, Spain
19/10/22 Wed 18:00

VS

Celta Vigo vs Getafe CF

Spanish La Liga Balaidos, Vigo, Spain
Vigo, Spain
23/10/22 Sun 18:00

Alle Celta Vigo-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Real Madrid

VS

Real Madrid vs CA Osasuna

Spanish La Liga Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
Madrid, Spain
02/10/22 Sun 21:00

VS

Real Madrid vs Shakhtar Donetsk

Champions League Group F Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
Madrid, Spain
05/10/22 Wed 21:00

VS

Getafe CF vs Real Madrid

Spanish La Liga Coliseum Alfonso Perez, Getafe, Spain
Getafe, Spain
08/10/22 Sat 21:00

VS

Shakhtar Donetsk vs Real Madrid

Champions League Group F OSC Metalist, Kharkiv, Ukraine
Kharkiv, Ukraine
11/10/22 Tue 22:00

VS

Real Madrid vs FC Barcelona

Spanish La Liga Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
Madrid, Spain
16/10/22 Sun 18:00

Alle Real Madrid-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail