• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

AC Milan vs Real Madrid Tickets

Helaas zijn er momenteel geen tickets voor AC Milan vs Real Madrid beschikbaar.

Meld je hieronder aan om waarschuwingen voor %VAR%-tickets te ontvangen, zodat je als eerste weet wanneer %VAR%-tickets beschikbaar zijn.

 • Je ontvangt een e-mail zodra tickets voor AC Milan vs Real Madrid beschikbaar zijn.
 • Bedankt voor het kiezen van Football Ticket Net.

Informatie over voetbaltickets voor AC Milan vs Real Madrid

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor AC Milan vs Real Madrid koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een marktplaats die gespecialiseerd is in uitverkocht en moeilijk voetbaltickets kopen. Football Ticket Net is niet aangesloten, werkt niet mee en niet op welke manier dan ook gelieerd zijn aan een officiële organisator, team, locatie of kassa. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van AC Milan

VS

Manchester City vs AC Milan

Soccer Champions Tour 2024 Yankee Stadium, New York, United States
New York, United States
27/07/24 Sat 18:00

VS

FC Barcelona vs AC Milan

Soccer Champions Tour 2024 M&T Bank Stadium, Baltimore, USA
Baltimore, USA
06/08/24 Tue 19:30

VS

AC Milan vs Torino

Italian Serie A Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
Milan, Italy
17/08/24 Sat 20:45

VS

Parma vs AC Milan

Italian Serie A Stadio Ennio Tardini, Parma, Italy
Parma, Italy
24/08/24 Sat 18:30

Alle AC Milan-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Real Madrid

VS

Real Madrid vs FC Barcelona

Soccer Champions Tour 2024 MetLife Stadium, East Rutherford, United States
East Rutherford, United States
03/08/24 Sat 19:00

VS

Real Madrid vs Chelsea

Soccer Champions Tour 2024 Bank of America Stadium, Charlotte, United States
Charlotte, United States
06/08/24 Tue 19:00

VS

UEFA Super Cup 2024

UEFA Super Cup Warsaw Stadium (PGE Narodowy), Warsaw, Poland
Warsaw, Poland
14/08/24 Wed 20:00

VS

RCD Mallorca vs Real Madrid

Spanish La Liga Iberostar Stadium, Palma de Mallorca, Spain
Palma de Mallorca, Spain
18/08/24 Sun 21:30

Alle Real Madrid-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail