• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Leicester City vs Liverpool Tickets

Terug

Ticketfilter

FootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetKing Power StadiumG1G2H1J1J2J3K1L1SK4SK3SK2SK1FOSSE CLUBFOSSE CLUBPREMIUMA1A2B1B2B3C1C2N1PP1P2P3VISITORSEAST STANDWEST STANDNORTH STANDSOUTH STAND
Filteren
Categorie
Info
Type
POV
Quantity
Prijs
Categorie
Info
Type
Quantity
Prijs
Away Section
Pairs Guaranteed
Liverpool Fans
Adult Tickets
Clear View
£750.00
Away Section
Pairs Guaranteed
Liverpool Fans
Adult Tickets
Clear View
£900.00
Away Section
Up To 4 Seats Together
Liverpool Fans
Adult Tickets
Clear View
£1,100.00
Away Section
Pairs Guaranteed
Liverpool Fans
Adult Tickets
Clear View
£2,000.00

Informatie over voetbaltickets voor Leicester City vs Liverpool

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Leicester City vs Liverpool koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een marktplaats die gespecialiseerd is in uitverkocht en moeilijk voetbaltickets kopen. Football Ticket Net is niet aangesloten, werkt niet mee en niet op welke manier dan ook gelieerd zijn aan een officiële organisator, team, locatie of kassa. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Leicester City

VS

Wolverhampton Wanderers vs Leicester City

Premier League Molineux, Wolverhampton, United Kingdom
Wolverhampton, United Kingdom
17/08/2024 Sat. TBA

VS

Leicester City vs Brentford

Premier League King Power Stadium, Leicester, United Kingdom
Leicester, United Kingdom
17/08/2024 Sat. TBA

VS

Leicester City vs Manchester City

Premier League King Power Stadium, Leicester, United Kingdom
Leicester, United Kingdom
17/08/2024 Sat. TBA

VS

Liverpool vs Leicester City

Premier League Anfield, Liverpool, United Kingdom
Liverpool, United Kingdom
17/08/2024 Sat. TBA

VS

Chelsea vs Leicester City

Premier League Stamford Bridge, London, United Kingdom
London, United Kingdom
17/08/2024 Sat. TBA

Alle Leicester City-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Liverpool

VS

Liverpool vs Real Betis

Friendly Matches Heinz Field, Pittsburgh, United States
Pittsburgh, United States
26/07/24 Fri 19:30

VS

Liverpool vs Arsenal

Friendly Matches Lincoln Financial Field, Philadelphia, United States
Philadelphia, United States
31/07/24 Wed 19:30

VS

Manchester United vs Liverpool

Friendly Matches Williams Brice Stadium, South Carolina, United States
South Carolina, United States
03/08/24 Sat 19:30

VS

Southampton vs Liverpool

Premier League St Mary Stadium, Southampton, United Kingdom
Southampton, United Kingdom
17/08/2024 Sat. TBA

Alle Liverpool-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail