• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Brentford vs Chelsea Tickets

Informatie over voetbaltickets voor Brentford vs Chelsea

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Brentford vs Chelsea koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een marktplaats die gespecialiseerd is in uitverkocht en moeilijk voetbaltickets kopen. Football Ticket Net is niet aangesloten, werkt niet mee en niet op welke manier dan ook gelieerd zijn aan een officiële organisator, team, locatie of kassa. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Brentford

VS

Luton Town vs Brentford

Premier League Kenilworth Road, Luton, United Kingdom
Luton, United Kingdom
20/04/24 Sat 15:00

VS

Everton vs Brentford

Premier League Goodison Park, Liverpool, United Kingdom
Liverpool, United Kingdom
27/04/24 Sat 17:30

VS

Brentford vs Fulham

Premier League Community Stadium, Brentford, United Kingdom
Brentford, United Kingdom
04/05/24 Sat 15:00

VS

Bournemouth vs Brentford

Premier League Vitality Stadium, Bournemouth, United Kingdom
Bournemouth, United Kingdom
11/05/24 Sat 15:00

VS

Brentford vs Newcastle United

Premier League Community Stadium, Brentford, United Kingdom
Brentford, United Kingdom
19/05/24 Sun 16:00

Alle Brentford-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Chelsea

VS

Manchester City vs Chelsea

FA Cup Semi Final Wembley Stadium, London, United Kingdom
London, United Kingdom
20/04/24 Sat 17:15

VS

Arsenal vs Chelsea

Premier League Emirates Stadium, London, United Kingdom
London, United Kingdom
23/04/24 Tue 20:00

VS

Aston Villa vs Chelsea

Premier League Villa Park, Birmingham, United Kingdom
Birmingham, United Kingdom
27/04/24 Sat 20:00

VS

Chelsea vs Tottenham Hotspur

Premier League Stamford Bridge, London, United Kingdom
London, United Kingdom
02/05/24 Thu 19:30

VS

Chelsea vs West Ham United

Premier League Stamford Bridge, London, United Kingdom
London, United Kingdom
05/05/24 Sun 14:00

Alle Chelsea-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail