• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

Bournemouth vs Aston Villa

Prijscategorie
£
£
£
FootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetVitality StadiumEASTWESTSOUTHNORTH123456789CORETX MAIN STAND161718192021222324EAST STAND101112131415STEVE FLETCHER VITALITY NORTH STAND252627282930TED MACDOUGAL MAR SOUTH STAND
Categorie
Quantity
Prijs
Categorie
Info
Quantity
Prijs
Best Available Singles : Any Available Tickets in Singles.
£211.00
Best Available Singles : Any Available Tickets in Singles.
£211.00
Best Available Pairs : Any Available Tickets in Pairs.
£259.00
Best Available Pairs : Any Available Tickets in Pairs.
£259.00
Away Section : Tickets In The Away Fans Section.
Uitverkocht
Away Section : Tickets In The Away Fans Section.
Uitverkocht
Category 2 : Short Side Tickets.
£307.00
Category 2 : Short Side Tickets.
£307.00
Category 1 : Long Side Tickets.
£406.00
Category 1 : Long Side Tickets.
£406.00

Informatie over voetbaltickets voor Bournemouth vs Aston Villa

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Bournemouth vs Aston Villa koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een secundaire ticketmakelaar (ticket broker), gespecialiseerd in uitverkochte en moeilijk te krijgen voetbaltickets. Football Ticket Net is niet verbonden aan, werkt niet met en is op geen enkele andere wijze gelieerd met een officiële organisator, team, stadion of boekingskantoor. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Bournemouth

VS

Manchester City vs Bournemouth

Premier League Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom
13/08/22 Sat 15:00

VS

Bournemouth vs Arsenal

Premier League Vitality Stadium, Bournemouth, United Kingdom
20/08/22 Sat 15:00

VS

Liverpool vs Bournemouth

Premier League Anfield, Liverpool, United Kingdom
27/08/22 Sat 15:00

VS

Bournemouth vs Wolverhampton Wanderers

Premier League Vitality Stadium, Bournemouth, United Kingdom
30/08/22 Tue 19:45

Alle Bournemouth-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Aston Villa

VS

Walsall vs Aston Villa

Pre-Season Friendly Matches Bescot Stadium, Walsall, United Kingdom
09/07/22 Sat 13:00

VS

Aston Villa vs Leeds United

Pre-Season Friendly Matches Suncorp Stadium, Milton, Australia
17/07/22 Sun 14:35

VS

Brisbane Roar FC vs Aston Villa

Pre-Season Friendly Matches Queensland Country Bank Stadium, Townsville, Australia
20/07/22 Wed 19:45

VS

Manchester United vs Aston Villa

Pre-Season Friendly Matches Optus Stadium, Perth, Australia
23/07/2022 Sat. TBA

VS

Stade Rennais FC vs Aston Villa

Pre-Season Friendly Matches Roazhon Park, Rennes, France
30/07/22 Sat 18:00

Alle Aston Villa-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail