• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

SL Benfica vs Boavista Tickets

Informatie over voetbaltickets voor SL Benfica vs Boavista

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor SL Benfica vs Boavista koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een marktplaats die gespecialiseerd is in uitverkocht en moeilijk voetbaltickets kopen. Football Ticket Net is niet aangesloten, werkt niet mee en niet op welke manier dan ook gelieerd zijn aan een officiële organisator, team, locatie of kassa. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van SL Benfica

VS

Rio Ave vs SL Benfica

Portuguese Liga NOS Estadio do Rio Ave, Vila do Conde, Portugal
Vila do Conde, Portugal
02/04/23 Sun 15:30

VS

SL Benfica vs FC Porto

Portuguese Liga NOS Estadio da Luz, Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
08/04/23 Sat 15:30

VS

SL Benfica vs Inter Milan

Champions League Quarter-Finals 1st Leg Estadio da Luz, Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
11/04/23 Tue 20:00

VS

GD Chaves vs SL Benfica

Portuguese Liga NOS Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira, Chaves, Portugal
Chaves, Portugal
16/04/23 Sun 15:30

VS

Inter Milan vs SL Benfica

Champions League Quarter-Finals 2nd Leg Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
Milan, Italy
19/04/23 Wed 21:00

Alle SL Benfica-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Boavista

VS

CS Maritimo vs Boavista

Portuguese Liga NOS Estadio do Maritimo, Funchal, Portugal
Funchal, Portugal
02/04/23 Sun 15:30

VS

Boavista vs Vitoria Guimaraes

Portuguese Liga NOS Estadio do Bessa, Porto, Portugal
Porto, Portugal
08/04/23 Sat 15:30

VS

Vizela vs Boavista

Portuguese Liga NOS Estadio do FC Vizela, Vizela, Portugal
Vizela, Portugal
16/04/23 Sun 15:30

VS

Boavista vs Rio Ave

Portuguese Liga NOS Estadio do Bessa, Porto, Portugal
Porto, Portugal
23/04/23 Sun 15:30

VS

FC Porto vs Boavista

Portuguese Liga NOS Estadio do Dragao, Porto, Portugal
Porto, Portugal
30/04/23 Sun 15:30

Alle Boavista-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail