• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

Fiorentina vs AS Roma Tickets

Helaas zijn er momenteel geen tickets voor Fiorentina vs AS Roma beschikbaar.

Meld je hieronder aan om waarschuwingen voor %VAR%-tickets te ontvangen, zodat je als eerste weet wanneer %VAR%-tickets beschikbaar zijn.

 • Je ontvangt een e-mail zodra tickets voor Fiorentina vs AS Roma beschikbaar zijn.
 • Bedankt voor het kiezen van Football Ticket Net.

Informatie over voetbaltickets voor Fiorentina vs AS Roma

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Fiorentina vs AS Roma koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een marktplaats die gespecialiseerd is in uitverkocht en moeilijk voetbaltickets kopen. Football Ticket Net is niet aangesloten, werkt niet mee en niet op welke manier dan ook gelieerd zijn aan een officiële organisator, team, locatie of kassa. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Fiorentina

VS

Juventus vs Fiorentina

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
Turin, Italy
12/02/23 Sun 18:00

VS

SC Braga vs Fiorentina

Europa Conference League Estadio Municipal de Braga, Braga, Portugal
Braga, Portugal
16/02/23 Thu 19:45

VS

Fiorentina vs SC Braga

Europa Conference League Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy
Florence, Italy
16/02/23 Thu 22:00

VS

Fiorentina vs Empoli

Italian Serie A Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy
Florence, Italy
19/02/23 Sun 15:00

VS

Verona vs Fiorentina

Italian Serie A Stadio Marc Antonio Bentegodi, Verona, Italy
Verona, Italy
27/02/23 Mon 18:30

Alle Fiorentina-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van AS Roma

VS

Lecce vs AS Roma

Italian Serie A Stadio Via del Mare, Lecce, Italy
Lecce, Italy
11/02/23 Sat 18:00

VS

FC Red Bull Salzburg vs AS Roma

Europa League Red Bull Arena (Salzburg), Salzburg, Austria
Salzburg, Austria
16/02/23 Thu 18:45

VS

AS Roma vs Verona

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
19/02/23 Sun 20:45

VS

AS Roma vs FC Red Bull Salzburg

Europa League Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
23/02/23 Thu 21:00

VS

Cremonese vs AS Roma

Italian Serie A Stadio Giovanni Zini, Cremona, Italy
Cremona, Italy
28/02/23 Tue 18:30

Alle AS Roma-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail