• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

TSG 1899 Hoffenheim vs Bayer Leverkusen Tickets

Informatie over voetbaltickets voor TSG 1899 Hoffenheim vs Bayer Leverkusen

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor TSG 1899 Hoffenheim vs Bayer Leverkusen koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een marktplaats die gespecialiseerd is in uitverkocht en moeilijk voetbaltickets kopen. Football Ticket Net is niet aangesloten, werkt niet mee en niet op welke manier dan ook gelieerd zijn aan een officiële organisator, team, locatie of kassa. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van TSG 1899 Hoffenheim

VS

SV Werder Bremen vs TSG 1899 Hoffenheim

German Bundesliga Weserstadion, Bremen, Germany
Bremen, Germany
02/04/23 Sun 17:30

VS

TSG 1899 Hoffenheim vs Schalke 04

German Bundesliga Wirsol Rhein Neckar Arena, Sinsheim, Germany
Sinsheim, Germany
09/04/23 Sun 19:30

VS

Bayern Munich vs TSG 1899 Hoffenheim

German Bundesliga Allianz Arena, Munich, Germany
Munich, Germany
15/04/23 Sat 15:30

VS

TSG 1899 Hoffenheim vs 1. FC Koln

German Bundesliga Wirsol Rhein Neckar Arena, Sinsheim, Germany
Sinsheim, Germany
22/04/23 Sat 15:30

VS

RB Leipzig vs TSG 1899 Hoffenheim

German Bundesliga Red Bull Arena (Leipzig), Leipzig, Germany
Leipzig, Germany
29/04/23 Sat 15:30

Alle TSG 1899 Hoffenheim-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Bayer Leverkusen

VS

Schalke 04 vs Bayer Leverkusen

German Bundesliga Veltins Arena, Gelsenkirchen, Germany
Gelsenkirchen, Germany
01/04/23 Sat 15:30

VS

Bayer Leverkusen vs Eintracht Frankfurt

German Bundesliga BayArena, Leverkusen, Germany
Leverkusen, Germany
08/04/23 Sat 15:30

VS

Bayer Leverkusen vs Union SG

Europa League Quarter-Finals First Leg BayArena, Leverkusen, Germany
Leverkusen, Germany
13/04/23 Thu 21:00

VS

VfL Wolfsburg vs Bayer Leverkusen

German Bundesliga Volkswagen Arena, Wolfsburg, Germany
Wolfsburg, Germany
16/04/23 Sun 19:30

VS

Union SG vs Bayer Leverkusen

Europa League Quarter-Finals Second Leg Stade Joseph Marien, Brussels, Belgium
Brussels, Belgium
20/04/23 Thu 21:00

Alle Bayer Leverkusen-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail