• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Manchester United vs Olympique Lyonnais Tickets

Informatie over voetbaltickets voor Manchester United vs Olympique Lyonnais

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Manchester United vs Olympique Lyonnais koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een marktplaats die gespecialiseerd is in uitverkocht en moeilijk voetbaltickets kopen. Football Ticket Net is niet aangesloten, werkt niet mee en niet op welke manier dan ook gelieerd zijn aan een officiële organisator, team, locatie of kassa. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Manchester United

VS

Manchester United vs Rangers

Friendly Matches Murrayfield Stadium, Edinburgh, Scotland
Edinburgh, Scotland
20/07/24 Sat 16:00

VS

Arsenal vs Manchester United

Friendly Matches SoFi Stadium, Los Angeles, United States
Los Angeles, United States
27/07/24 Sat 17:00

VS

Manchester United vs Real Betis

Friendly Matches Snapdragon Stadium, San Diego, United States
San Diego, United States
31/07/24 Wed 19:00

VS

Manchester United vs Liverpool

Friendly Matches Williams Brice Stadium, South Carolina, United States
South Carolina, United States
03/08/24 Sat 19:30

VS

FA Community Shield 2024

FA Community Shield Wembley Stadium, London, United Kingdom
London, United Kingdom
10/08/24 Sat 15:00

Alle Manchester United-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Olympique Lyonnais

VS

Olympique Lyonnais vs Torino

Friendly Matches Stade Pierre Rajon, Bourgoin-Jallieu, France
Bourgoin-Jallieu, France
31/07/24 Wed 20:00

VS

FC Union Berlin vs Olympique Lyonnais

Friendly Matches Stadion An der Alten Forsterei, Berlin, Germany
Berlin, Germany
03/08/24 Sat 17:00

VS

Arsenal vs Olympique Lyonnais

Emirates Cup Emirates Stadium, London, United Kingdom
London, United Kingdom
11/08/24 Sun 14:00

VS

Stade Rennais FC vs Olympique Lyonnais

French Ligue 1 Roazhon Park, Rennes, France
Rennes, France
18/08/24 Sun 17:00

VS

Olympique Lyonnais vs AS Monaco

French Ligue 1 Groupama Stadium, Lyon, France
Lyon, France
25/08/24 Sun 17:00

Alle Olympique Lyonnais-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail