• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

SC Freiburg vs FC Nantes Tickets

Informatie over voetbaltickets voor SC Freiburg vs FC Nantes

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor SC Freiburg vs FC Nantes koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een secundaire ticketmakelaar (ticket broker), gespecialiseerd in uitverkochte en moeilijk te krijgen voetbaltickets. Football Ticket Net is niet verbonden aan, werkt niet met en is op geen enkele andere wijze gelieerd met een officiële organisator, team, stadion of boekingskantoor. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van SC Freiburg

VS

VfL Wolfsburg vs SC Freiburg

German Bundesliga Volkswagen Arena, Wolfsburg, Germany
Wolfsburg, Germany
21/01/23 Sat 15:30

VS

SC Freiburg vs Eintracht Frankfurt

German Bundesliga Schwarzwald-Stadion, Freiburg, Germany
Freiburg, Germany
25/01/23 Wed 20:30

VS

SC Freiburg vs FC Augsburg

German Bundesliga Schwarzwald-Stadion, Freiburg, Germany
Freiburg, Germany
28/01/23 Sat 15:30

VS

Borussia Dortmund vs SC Freiburg

German Bundesliga Signal Iduna Park, Dortmund, Germany
Dortmund, Germany
04/02/23 Sat 15:30

VS

SV Sandhausen vs SC Freiburg

DFB Pokal BWT-Stadion am Hardtwald, Sandhausen, Germany
Sandhausen, Germany
08/02/23 Wed 00:00

Alle SC Freiburg-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van FC Nantes

VS

Troyes AC vs FC Nantes

French Ligue 1 Stade de lAube, Troyes, France
Troyes, France
28/12/22 Wed 15:00

VS

FC Nantes vs AJ Auxerre

French Ligue 1 Stade de la Beaujoire, Nantes, France
Nantes, France
01/01/23 Sun 15:00

VS

FC Nantes vs Olympique Lyonnais

French Ligue 1 Stade de la Beaujoire, Nantes, France
Nantes, France
11/01/23 Wed 21:00

VS

Montpellier HSC vs FC Nantes

French Ligue 1 Stade de la Mosson, Montpellier, France
Montpellier, France
15/01/23 Sun 21:00

VS

Clermont vs FC Nantes

French Ligue 1 Stade Gabriel Montpied, Clermont-Ferrand, France
Clermont-Ferrand, France
29/01/23 Sun 20:00

Alle FC Nantes-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail