• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

Cyprus vs Spain Tickets

Helaas zijn er momenteel geen tickets voor Cyprus vs Spain beschikbaar.

Meld je hieronder aan om waarschuwingen voor %VAR%-tickets te ontvangen, zodat je als eerste weet wanneer %VAR%-tickets beschikbaar zijn.

 • Je ontvangt een e-mail zodra tickets voor Cyprus vs Spain beschikbaar zijn.
 • Bedankt voor het kiezen van Football Ticket Net.

Informatie over voetbaltickets voor Cyprus vs Spain

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Cyprus vs Spain koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een marktplaats die gespecialiseerd is in uitverkocht en moeilijk voetbaltickets kopen. Football Ticket Net is niet aangesloten, werkt niet mee en niet op welke manier dan ook gelieerd zijn aan een officiële organisator, team, locatie of kassa. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Cyprus

VS

Scotland vs Cyprus

Euro 2024 Qualifications Hampden Park, Glasgow , Scotland
Glasgow , Scotland
25/03/23 Sat 15:00

VS

Cyprus vs Georgia

Euro 2024 Qualifications GSP Stadium, Strovolos, Cyprus
Strovolos, Cyprus
17/06/23 Sat 21:45

VS

Norway vs Cyprus

Euro 2024 Qualifications Ullevaal Stadion, Oslo, Norway
Oslo, Norway
20/06/23 Tue 20:45

VS

Cyprus vs Scotland

Euro 2024 Qualifications GSP Stadium, Strovolos, Cyprus
Strovolos, Cyprus
08/09/23 Fri 21:45

VS

Spain vs Cyprus

Euro 2024 Qualifications TBA, TBA, Spain
TBA, Spain
11/09/23 Mon 20:45

Alle Cyprus-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Spain

VS

Spain vs Norway

Euro 2024 Qualifications La Rosaleda Stadium, Malaga, Spain
Malaga, Spain
25/03/23 Sat 21:45

VS

Scotland vs Spain

Euro 2024 Qualifications Hampden Park, Glasgow , Scotland
Glasgow , Scotland
28/03/23 Tue 19:45

VS

Spain vs Italy

Nations League De Grolsch Veste, Enschede, Netherlands
Enschede, Netherlands
15/06/23 Thu 20:45

VS

Georgia vs Spain

Euro 2024 Qualifications Boris Paichadze Dinamo Arena, Tbilisi, Georgia
Tbilisi, Georgia
08/09/23 Fri 20:00

VS

Spain vs Cyprus

Euro 2024 Qualifications TBA, TBA, Spain
TBA, Spain
11/09/23 Mon 20:45

Alle Spain-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail