• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Belgium vs Estonia Tickets

Informatie over voetbaltickets voor Belgium vs Estonia

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Belgium vs Estonia koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een marktplaats die gespecialiseerd is in uitverkocht en moeilijk voetbaltickets kopen. Football Ticket Net is niet aangesloten, werkt niet mee en niet op welke manier dan ook gelieerd zijn aan een officiële organisator, team, locatie of kassa. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Belgium

VS

Match 9 - Belgium vs Slovakia

Euro 2024 Group Stage Commerzbank Arena, Frankfurt, Germany
Frankfurt, Germany
17/06/24 Mon 18:00

VS

Match 22 - Belgium vs Romania

Euro 2024 Group Stage RheinEnergieStadion, Cologne, Germany
Cologne, Germany
22/06/24 Sat 21:00

VS

Match 34 - Ukraine vs Belgium

Euro 2024 Group Stage Mercedes-Benz Arena, Stuttgart, Germany
Stuttgart, Germany
26/06/24 Wed 18:00

VS

Belgium vs Israel

Nations League A Group 2 King Baudouin Stadium, Brussels, Belgium
Brussels, Belgium
06/09/24 Fri 20:45

VS

France vs Belgium

Nations League A Group 2 Groupama Stadium, Lyon, France
Lyon, France
09/09/24 Mon 20:45

Alle Belgium-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Estonia

VS

Estonia vs Slovakia

Nations League C Group 1 A Le Coq Arena, Tallinn, Estonia
Tallinn, Estonia
05/09/24 Thu 21:45

VS

Sweden vs Estonia

Nations League C Group 1 Friends Arena, Stockholm, Sweden
Stockholm, Sweden
08/09/24 Sun 20:45

VS

Estonia vs Azerbaijan

Nations League C Group 1 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
11/10/24 Fri 21:45

VS

Estonia vs Sweden

Nations League C Group 1 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
14/10/24 Mon 21:45

VS

Azerbaijan vs Estonia

Nations League C Group 1 TBA, TBA, TBA
TBA, TBA
16/11/24 Sat 18:00

Alle Estonia-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail