• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

PSV Eindhoven vs FC Emmen

Informatie over voetbaltickets voor PSV Eindhoven vs FC Emmen

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor PSV Eindhoven vs FC Emmen koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een secundaire ticketmakelaar (ticket broker), gespecialiseerd in uitverkochte en moeilijk te krijgen voetbaltickets. Football Ticket Net is niet verbonden aan, werkt niet met en is op geen enkele andere wijze gelieerd met een officiële organisator, team, stadion of boekingskantoor. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van PSV Eindhoven

VS

SBV Excelsior vs PSV Eindhoven

Dutch Eredivisie Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam, Netherlands
28/08/22 Sun 14:30

VS

PSV Eindhoven vs FC Volendam

Dutch Eredivisie Philips Stadion, Eindhoven, Netherlands
31/08/22 Wed 18:45

VS

FC Twente vs PSV Eindhoven

Dutch Eredivisie De Grolsch Veste, Enschede, Netherlands
03/09/22 Sat 18:45

VS

PSV Eindhoven vs RKC Waalwijk

Dutch Eredivisie Philips Stadion, Eindhoven, Netherlands
10/09/22 Sat 21:00

VS

PSV Eindhoven vs Feyenoord

Dutch Eredivisie Philips Stadion, Eindhoven, Netherlands
18/09/22 Sun 14:30

Alle PSV Eindhoven-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van FC Emmen

VS

FC Emmen vs FC Utrecht

Dutch Eredivisie De Oude Meerdijk, Emmen, Netherlands
20/08/22 Sat 21:00

VS

Feyenoord vs FC Emmen

Dutch Eredivisie De Kuip, Rotterdam, Netherlands
27/08/22 Sat 20:00

VS

FC Emmen vs AZ Alkmaar

Dutch Eredivisie De Oude Meerdijk, Emmen, Netherlands
04/09/22 Sun 14:30

VS

SBV Excelsior vs FC Emmen

Dutch Eredivisie Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam, Netherlands
10/09/22 Sat 20:00

VS

Go Ahead Eagles vs FC Emmen

Dutch Eredivisie De Adelaarshorst, Deventer, Netherlands
18/09/22 Sun 12:15

Alle FC Emmen-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail