• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers & May Be Above or Below Face Value.

vs

Real Madrid vs Chelsea Tickets

Informatie over voetbaltickets voor Real Madrid vs Chelsea

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Real Madrid vs Chelsea koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een marktplaats die gespecialiseerd is in uitverkocht en moeilijk voetbaltickets kopen. Football Ticket Net is niet aangesloten, werkt niet mee en niet op welke manier dan ook gelieerd zijn aan een officiële organisator, team, locatie of kassa. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Real Madrid

VS

Girona vs Real Madrid

Spanish La Liga Montilivi, Girona, Spain
Girona, Spain
30/09/23 Sat 18:30

VS

SSC Napoli vs Real Madrid

Champions League Group E Stadio San Paolo, Naples, Italy
Naples, Italy
03/10/23 Tue 21:00

VS

Real Madrid vs CA Osasuna

Spanish La Liga Santiago Bernabeu, Madrid, Spain
Madrid, Spain
07/10/23 Sat 16:15

VS

Sevilla FC vs Real Madrid

Spanish La Liga Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla, Spain
Sevilla, Spain
21/10/23 Sat 18:30

VS

SC Braga vs Real Madrid

Champions League Group C Estadio Municipal de Braga, Braga, Portugal
Braga, Portugal
24/10/23 Tue 20:00

Alle Real Madrid-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Chelsea

VS

Fulham vs Chelsea

Premier League Craven Cottage, London, United Kingdom
London, United Kingdom
02/10/23 Mon 20:00

VS

Burnley vs Chelsea

Premier League Turf Moor, Burnley, United Kingdom
Burnley, United Kingdom
07/10/23 Sat 15:00

VS

Chelsea vs Arsenal

Premier League Stamford Bridge, London, United Kingdom
London, United Kingdom
21/10/23 Sat 17:30

VS

Chelsea vs Brentford

Premier League Stamford Bridge, London, United Kingdom
London, United Kingdom
28/10/23 Sat 12:30

VS

Chelsea vs Blackburn Rovers

Carabao Cup 4th Round Stamford Bridge, London, United Kingdom
London, United Kingdom
31/10/23 Tue 19:45

Alle Chelsea-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail