• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

Southampton vs Lincoln City Tickets

FootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetSt Mary's StadiumWESTSOUTHEASTNORTH131415161717181819192021222324DISABLED SEATINGITCHEN PREMIUMDISABLED SEATINGHOSPITALITY0203040506070809101112DISABLED SEATING25262728293030313132323334353646474801373839404142434445
Categorie
Info
Quantity
Prijs
Categorie
Info
Type
Quantity
Prijs
Category 2 :
Short Side Tickets.
£109.00
Category 2 :
Short Side Tickets.
£109.00
Category 1 :
Long Side Tickets.
£157.00
Category 1 :
Long Side Tickets.
£157.00
Saints Bar :
Premium Seating With The Best View In The Stadium.
£260.00
Saints Bar :
Premium Seating With The Best View In The Stadium.
£260.00

Informatie over voetbaltickets voor Southampton vs Lincoln City

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Southampton vs Lincoln City koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een secundaire ticketmakelaar (ticket broker), gespecialiseerd in uitverkochte en moeilijk te krijgen voetbaltickets. Football Ticket Net is niet verbonden aan, werkt niet met en is op geen enkele andere wijze gelieerd met een officiële organisator, team, stadion of boekingskantoor. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Southampton

VS

Southampton vs Brentford

Premier League St Mary Stadium, Southampton, United Kingdom
Southampton, United Kingdom
Postponed Wordt nog bekendgemaakt

VS

Southampton vs Brighton & Hove Albion

Premier League St Mary Stadium, Southampton, United Kingdom
Southampton, United Kingdom
26/12/22 Mon 15:00

VS

Fulham vs Southampton

Premier League Craven Cottage, London, United Kingdom
London, United Kingdom
31/12/22 Sat 15:00

VS

Southampton vs Nottingham Forest

Premier League St Mary Stadium, Southampton, United Kingdom
Southampton, United Kingdom
04/01/23 Wed 19:30

Alle Southampton-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail