Geavanceerd zoeken
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Wij beloven je

  • Order 100% gegarandeerd Goedkope en concurrerende prijzen
  • Veilige en beveiligde transactie
  • Geldige en authentieke tickets
  • Bezorging op tijd en aan elk adres
  • Ervaren en professionele klantenservice
Meer informatie
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Nu tickets voor West Ham United kopen!

Tickets voor West Ham United 2018/19 zijn verkrijgbaar!

Welkom bij Football Ticket Net, je ultieme bron voor alle voetbaltickets van West Ham United, waaronder premium- of juist goedkope tickets voor de beste plaatsen bij alle thuis- en uitwedstrijden van West Ham United.


Beleef de unieke sfeer bij West Ham United-wedstrijden, veilig in de wetenschap dat je tickets voor West Ham United hebt bemachtigd tegen de voordeligste prijs en met beste service en zitplaatsen die er te krijgen zijn.

Voeg je bij de supporters van West Ham United, de plaatselijke supporters die elke wedstrijd van West Ham United volgen, de internatinoale sypporters waarvan sommigen voor het eerst een live wedstrijd van West Ham United meemaken en alle andere voetbalfans over de hele wereld die Football Ticket Net al verkiezen als de meest betrouwbare en waardevolle site om voetbaltickets voor West Ham United te kopen en van de geweldige zitplaatsen in het stadion te genieten.


Wacht dus niet langer: selecteer de wedstrijd van West Ham United die je wilt bijwonen en boek je West Ham United-tickets via een veilige en beveiligde transactie. Je kunt nu de dagen gaan aftellen tot de fantastische belevenis van een voetbalwedstrijd van West Ham United.

We wensen je een onvergetelijke tijd toe en hopen je binnenkort weer van dienst te zijn voor West Ham United-tickets met geweldige zitplaatsen.

Overzicht van West Ham United

Opgericht: Bijnaam: Topscorer:
Gevestigd in: Voorzitter: Meest gespeeld in totaal:
League: Manager: Belangrijkste rivalen:
Locatie: Aanvoerder: Belangrijke onderscheidingen:
Fabrikant van uitrusting: Kleuren: Belangrijkste spelers:
Hoofdsponsor: Mascotte: Vorige seizoen:

Trivia over West Ham United:
1
2
3

Informatie over voetbaltickets voor West Ham United

Football Ticket Net biedt tickets voor alle thuis- en uitwedstrijden van West Ham United voor 2018/19. Hierboven kun je alle wedstrijden van West Ham United bekijken om de tickets voor West Ham United te vinden die je zoekt. Wacht dus niet langer en koop nu je tickets voor West Ham United via ons veilige en beveiligde systeem. Zo ben je ervan verzekerd dat je een van de wedstrijden van West Ham United kunt bijwonen.


*Alle tickets voor West Ham United zijn 100% gegarandeerd!
*Let op: De datums en tijden voor wedstrijden van West Ham United kunnen veranderen!

 

Football Ticket Net biedt de meest populaire tickets voor West Ham United:

West Ham United vs Chelsea tickets - 23/09/2018
West Ham United vs Macclesfield Town tickets - 26/09/2018
West Ham United vs Manchester United tickets - 29/09/2018
Brighton & Hove Albion vs West Ham United tickets - 05/10/2018
West Ham United vs Tottenham Hotspur tickets - 20/10/2018
Leicester City vs West Ham United tickets - 27/10/2018
West Ham United vs Burnley tickets - 03/11/2018

Football Ticket Net biedt tickets voor West Ham United 2018/19 voor de volgende toernooien:

West Ham United Premier League Tickets
West Ham United EFL Cup Tickets


Football Ticket Net is niet verbonden of gelieerd met West Ham United of andere officiële organisaties zoals de Premier League, or EFL Cup.


Wij beloven je

Sluiten X
 
Volledige ordergarantie

Football Ticket Net geeft je een volledige garantie op je order: je ontvangt de tickets die je hebt besteld (precies, vergelijkbaar of beter). Let op dat niet alle sites je tickets of je categorie garanderen. Als een wedstrijd wordt afgelast en niet opnieuw wordt ingepland om te worden gespeeld, ontvang je een terugbetaling.

 
Altijd voordelige en concurrerende prijzen

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op haar prijzen: we streven ernaar om onze tickets zo goedkoop mogelijk te maken, of ten minste concurrerend en redelijk geprijsd voor elke wedstrijd. Wij kunnen met trots melden dat de markt zich naar onze prijzen richt. Dit hebben we onder meer te danken aan onze overheersende positie als het grootste bedrijf in Europa. Onze concurrenten en andere websites gebruiken onze prijzen en categorieën als model voor zichzelf. Andere sites bieden tickets in eerste instantie vaak voor een lage prijs, maar let vooral ook op de uiteindelijke prijzen.

 
Beveiligde en veilige transacties

Je privacy is bij Football Ticket Net 100% gegarandeerd: we nemen je privacy zeer serieus. Je kunt ervan op aan dat je transactie en persoonsgegevens veilig en beveiligd worden bewaard met onze SSL 256-bits encryptie, de best beveiligde, meest betrouwbare en snelste online betaalmethode.

 
Altijd geldige, authentieke tickets

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je tickets: de tickets die wij bezorgen zijn geldig en authentiek. We werken alleen met officiële en betrouwbare leveranciers, die we gedurende de afgelopen jaren met veel zorg hebben geselecteerd.

 
Altijd op tijd bezorgd aan elk adres

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je bezorging: je ontvangt je tickets op tijd voor de wedstrijd. Tickets kunnen worden bezorgd bij een hotel of aan een kantoor- of woonadres. We gebruiken uitsluitend erkende, kwalitatief hoogwaardige en bewezen koeriersbedrijven.

 
Ervaren team voor klantenservice

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op de kwaliteit van zijn medewerkers en service: we hebben ons enorm ingespannen om een ervaren, professioneel team voor klantenservice op te bouwen dat helemaal klaar staat voor jou. Wij garanderen de beste professionele service in de markt.

Volg ons


Aanmelden voor ticket-waarschuwingen en aanbiedingen van Football Ticket Net

© 2018 All rights reserved to Football Ticket Net