Geavanceerd zoeken
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Wij beloven je

  • Order 100% gegarandeerd Goedkope en concurrerende prijzen
  • Veilige en beveiligde transactie
  • Geldige en authentieke tickets
  • Bezorging op tijd en aan elk adres
  • Ervaren en professionele klantenservice
Meer informatie
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Nu tickets voor Turkey kopen!

Tickets voor Turkey 2018/19 zijn verkrijgbaar!

Welkom bij Football Ticket Net, je ultieme bron voor alle voetbaltickets van Turkey, waaronder premium- of juist goedkope tickets voor de beste plaatsen bij alle thuis- en uitwedstrijden van Turkey.


Beleef de unieke sfeer bij Turkey-wedstrijden, veilig in de wetenschap dat je tickets voor Turkey hebt bemachtigd tegen de voordeligste prijs en met beste service en zitplaatsen die er te krijgen zijn.

Voeg je bij de supporters van Turkey, de plaatselijke supporters die elke wedstrijd van Turkey volgen, de internatinoale sypporters waarvan sommigen voor het eerst een live wedstrijd van Turkey meemaken en alle andere voetbalfans over de hele wereld die Football Ticket Net al verkiezen als de meest betrouwbare en waardevolle site om voetbaltickets voor Turkey te kopen en van de geweldige zitplaatsen in het stadion te genieten.


Wacht dus niet langer: selecteer de wedstrijd van Turkey die je wilt bijwonen en boek je Turkey-tickets via een veilige en beveiligde transactie. Je kunt nu de dagen gaan aftellen tot de fantastische belevenis van een voetbalwedstrijd van Turkey.

We wensen je een onvergetelijke tijd toe en hopen je binnenkort weer van dienst te zijn voor Turkey-tickets met geweldige zitplaatsen.

Helaas zijn er momenteel geen tickets voor beschikbaar. Geen tickets voor beschkbaar!

Meld je hieronder aan om waarschuwingen voor Turkey-tickets te ontvangen, zodat je als eerste weet wanneer Turkey-tickets beschikbaar zijn.

  • Je ontvangt een e-mail zodra tickets voor Turkey beschikbaar zijn.
  • Bedankt voor het kiezen van Football Ticket Net.

Informatie over voetbaltickets voor Turkey

Football Ticket Net biedt tickets voor alle thuis- en uitwedstrijden van Turkey voor 2018/19. Hierboven kun je alle wedstrijden van Turkey bekijken om de tickets voor Turkey te vinden die je zoekt. Wacht dus niet langer en koop nu je tickets voor Turkey via ons veilige en beveiligde systeem. Zo ben je ervan verzekerd dat je een van de wedstrijden van Turkey kunt bijwonen.


*Alle tickets voor Turkey zijn 100% gegarandeerd!
*Let op: De datums en tijden voor wedstrijden van Turkey kunnen veranderen!

 

Football Ticket Net biedt de meest populaire tickets voor Turkey:

Turkey vs France tickets - 08/06/2019
Iceland vs Turkey tickets - 11/06/2019
Turkey vs Andorra tickets - 07/09/2019
Moldova vs Turkey tickets - 10/09/2019
Turkey vs Albania tickets - 11/10/2019
France vs Turkey tickets - 14/10/2019
Turkey vs Iceland tickets - 14/11/2019

Football Ticket Net biedt tickets voor Turkey 2018/19 voor de volgende toernooien:

Turkey Euro 2020 Qualifier Tickets


Football Ticket Net is niet verbonden of gelieerd met Turkey of andere officiële organisaties zoals de or Euro 2020 Qualifier .


Wij beloven je

Sluiten X
 
Volledige ordergarantie

Football Ticket Net geeft je een volledige garantie op je order: je ontvangt de tickets die je hebt besteld (precies, vergelijkbaar of beter). Let op dat niet alle sites je tickets of je categorie garanderen. Als een wedstrijd wordt afgelast en niet opnieuw wordt ingepland om te worden gespeeld, ontvang je een terugbetaling.

 
Altijd voordelige en concurrerende prijzen

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op haar prijzen: we streven ernaar om onze tickets zo goedkoop mogelijk te maken, of ten minste concurrerend en redelijk geprijsd voor elke wedstrijd. Wij kunnen met trots melden dat de markt zich naar onze prijzen richt. Dit hebben we onder meer te danken aan onze overheersende positie als het grootste bedrijf in Europa. Onze concurrenten en andere websites gebruiken onze prijzen en categorieën als model voor zichzelf. Andere sites bieden tickets in eerste instantie vaak voor een lage prijs, maar let vooral ook op de uiteindelijke prijzen.

 
Beveiligde en veilige transacties

Je privacy is bij Football Ticket Net 100% gegarandeerd: we nemen je privacy zeer serieus. Je kunt ervan op aan dat je transactie en persoonsgegevens veilig en beveiligd worden bewaard met onze SSL 256-bits encryptie, de best beveiligde, meest betrouwbare en snelste online betaalmethode.

 
Altijd geldige, authentieke tickets

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je tickets: de tickets die wij bezorgen zijn geldig en authentiek. We werken alleen met officiële en betrouwbare leveranciers, die we gedurende de afgelopen jaren met veel zorg hebben geselecteerd.

 
Altijd op tijd bezorgd aan elk adres

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je bezorging: je ontvangt je tickets op tijd voor de wedstrijd. Tickets kunnen worden bezorgd bij een hotel of aan een kantoor- of woonadres. We gebruiken uitsluitend erkende, kwalitatief hoogwaardige en bewezen koeriersbedrijven.

 
Ervaren team voor klantenservice

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op de kwaliteit van zijn medewerkers en service: we hebben ons enorm ingespannen om een ervaren, professioneel team voor klantenservice op te bouwen dat helemaal klaar staat voor jou. Wij garanderen de beste professionele service in de markt.

Volg ons


Aanmelden voor ticket-waarschuwingen en aanbiedingen van Football Ticket Net

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net