Geavanceerd zoeken
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Wij beloven je

  • Order 100% gegarandeerd Goedkope en concurrerende prijzen
  • Veilige en beveiligde transactie
  • Geldige en authentieke tickets
  • Bezorging op tijd en aan elk adres
  • Ervaren en professionele klantenservice
Meer informatie
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Nu tickets voor Switzerland kopen!

Tickets voor Switzerland 2017/2018 zijn verkrijgbaar!

Welkom bij Football Ticket Net, je ultieme bron voor alle voetbaltickets van Switzerland, waaronder premium- of juist goedkope tickets voor de beste plaatsen bij alle thuis- en uitwedstrijden van Switzerland.


Beleef de unieke sfeer bij Switzerland-wedstrijden, veilig in de wetenschap dat je tickets voor Switzerland hebt bemachtigd tegen de voordeligste prijs en met beste service en zitplaatsen die er te krijgen zijn.

Voeg je bij de supporters van Switzerland, de plaatselijke supporters die elke wedstrijd van Switzerland volgen, de internatinoale sypporters waarvan sommigen voor het eerst een live wedstrijd van Switzerland meemaken en alle andere voetbalfans over de hele wereld die Football Ticket Net al verkiezen als de meest betrouwbare en waardevolle site om voetbaltickets voor Switzerland te kopen en van de geweldige zitplaatsen in het stadion te genieten.


Wacht dus niet langer: selecteer de wedstrijd van Switzerland die je wilt bijwonen en boek je Switzerland-tickets via een veilige en beveiligde transactie. Je kunt nu de dagen gaan aftellen tot de fantastische belevenis van een voetbalwedstrijd van Switzerland.

We wensen je een onvergetelijke tijd toe en hopen je binnenkort weer van dienst te zijn voor Switzerland-tickets met geweldige zitplaatsen.

Informatie over voetbaltickets voor Switzerland

Football Ticket Net biedt tickets voor alle thuis- en uitwedstrijden van Switzerland voor 2017/2018. Hierboven kun je alle wedstrijden van Switzerland bekijken om de tickets voor Switzerland te vinden die je zoekt. Wacht dus niet langer en koop nu je tickets voor Switzerland via ons veilige en beveiligde systeem. Zo ben je ervan verzekerd dat je een van de wedstrijden van Switzerland kunt bijwonen.


*Alle tickets voor Switzerland zijn 100% gegarandeerd!
*Let op: De datums en tijden voor wedstrijden van Switzerland kunnen veranderen!

 

Football Ticket Net biedt de meest populaire tickets voor Switzerland:

Brazil vs Switzerland tickets - 17/06/2018
Switzerland vs Iceland tickets - 08/09/2018
Belgium vs Switzerland tickets - 12/10/2018
Iceland vs Switzerland tickets - 15/10/2018
Switzerland vs Belgium tickets - 18/11/2018

Football Ticket Net biedt tickets voor Switzerland 2017/2018 voor de volgende toernooien:

Switzerland Nations League Tickets
Switzerland World Cup 2018 Tickets


Football Ticket Net is niet verbonden of gelieerd met Switzerland of andere officiële organisaties zoals de Nations League, or World Cup 2018.


Wij beloven je

Sluiten X
 
Volledige ordergarantie

Football Ticket Net geeft je een volledige garantie op je order: je ontvangt de tickets die je hebt besteld (precies, vergelijkbaar of beter). Let op dat niet alle sites je tickets of je categorie garanderen. Als een wedstrijd wordt afgelast en niet opnieuw wordt ingepland om te worden gespeeld, ontvang je een terugbetaling.

 
Altijd voordelige en concurrerende prijzen

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op haar prijzen: we streven ernaar om onze tickets zo goedkoop mogelijk te maken, of ten minste concurrerend en redelijk geprijsd voor elke wedstrijd. Wij kunnen met trots melden dat de markt zich naar onze prijzen richt. Dit hebben we onder meer te danken aan onze overheersende positie als het grootste bedrijf in Europa. Onze concurrenten en andere websites gebruiken onze prijzen en categorieën als model voor zichzelf. Andere sites bieden tickets in eerste instantie vaak voor een lage prijs, maar let vooral ook op de uiteindelijke prijzen.

 
Beveiligde en veilige transacties

Je privacy is bij Football Ticket Net 100% gegarandeerd: we nemen je privacy zeer serieus. Je kunt ervan op aan dat je transactie en persoonsgegevens veilig en beveiligd worden bewaard met onze SSL 256-bits encryptie, de best beveiligde, meest betrouwbare en snelste online betaalmethode.

 
Altijd geldige, authentieke tickets

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je tickets: de tickets die wij bezorgen zijn geldig en authentiek. We werken alleen met officiële en betrouwbare leveranciers, die we gedurende de afgelopen jaren met veel zorg hebben geselecteerd.

 
Altijd op tijd bezorgd aan elk adres

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op je bezorging: je ontvangt je tickets op tijd voor de wedstrijd. Tickets kunnen worden bezorgd bij een hotel of aan een kantoor- of woonadres. We gebruiken uitsluitend erkende, kwalitatief hoogwaardige en bewezen koeriersbedrijven.

 
Ervaren team voor klantenservice

Football Ticket Net geeft je 100% garantie op de kwaliteit van zijn medewerkers en service: we hebben ons enorm ingespannen om een ervaren, professioneel team voor klantenservice op te bouwen dat helemaal klaar staat voor jou. Wij garanderen de beste professionele service in de markt.

Volg ons


Aanmelden voor ticket-waarschuwingen en aanbiedingen van Football Ticket Net

© 2018 All rights reserved to Football Ticket Net